Salg / tilridning

Salg, kjøp og kommisjon av hester
Vi finner den rette hesten/kjøper for deg

I regi av Nina Braaten kan Drøbak Ridesenter tilby salg, kjøp og kommisjon av hester. Nina har med sin lange erfaring og kunnskap de rette egenskaper til å finne den helt riktige hesten for deg. Vi har meget gode kontakter både i inn- og utland, og samarbeider tett med disse. Ved senteret står det til enhver tid kvalitetshester til salgs i ulike prisklasser. Vi gjør oppmerksom på at vi alltid kan tilby flere hester en det som blir lagt ut på våre websider, ta direkte kontakt med Nina mob. 93029081.

Som landslagsrytter har Nina i en årrekke kjøpt og trent opp sine hester selv. At Nina har lykkes med dette er Favoritas og Bubenchic gode eksempler på. Alle hestene har utmerket seg både innenlands og utenlands.

Et trygt kjøp
Alle hestene blir grundig sjekket av hesteveterinær, og det er mulig for alle som skal kjøpe hest å være tilstede ved undersøkelsen. Du må gjerne ha med med din trener/instruktør når du kommer for å prøve hest hos oss.
Vi benytter standard kontrakt utarbeidet av NRYF. Ring for mer info!

Selge hest?
Vi gjør det profesjonelt og enkelt for deg
Vi tar mot hester i kommisjon for salg.
Pris pr. mnd. kr.11.500,- / 12.000,- . + provisjon 10 % av salgssummen ved gjennomført salg.
Dette inkluderer trening, stell, utslipp, fremvisning for kunder m.m. Andre faste utgifter som skoing og veterinær tilfaller hesteier. Ny veterinærattest, ID-papirer og eventuell oversikt over resultater må følge med hesten ved ankomst.

Nedenfor finner du et utvalg av de hester og ponnier vi nå har stående på stallen for salg. Finner du ikke det du leter etter, så ta kontakt med oss så vil vi hjelpe deg.

Kontakt: Nina Braaten, mobil 930 29 081

Last ned kontrakt for salgs/tilridningshest her
(pdf format)

Følgende kontonr. i Askim Sparebank skal benyttes ved innbetalinger ang. salgs- og/eller tilridninghester: 1100 41 02551.

Salgshester

Kontakt:

© Alle rettigheter resevert.
Webutvikling 9co Webdesign

DRØBAK RIDESENTER
NORDRE ELLE VEI 40
1449 DRØBAK